Bilde # 47 Nyttårsfeiring for hele familien 27. desember 2018 - 1. januar 2019

- for hele familien!

Senk skuldrene og nyt den gode fjelluften. På denne tiden av året pleier trærne å være snøtunge og skiforholdene ypperlige.
Vi disker opp med de lekreste retter i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”. Hver dag starter vi med morgensamling, etter middag viser vi barnevideo i konferansesalen, og dagen avsluttes med familiesamling. Her får du mat til både kropp og sjel.
Nyttårsaften er det duket for festkveld med festmiddag! Vi har vår tradisjonelle midnattsgudstjeneste før vi sammen går ut for å se på et fantastisk fyrverkeri og ønsker det nye året hjertelig velkommen!

Hermon Høyfjellssenter ligger midt i et nydelig vinterlandskap, hvor du kan gå milevis på ski i flotte preparerte løyper.
500 meter unna ligger Skibyen, her finner du en belyst skistadion som er en ypperlig plass å lære barn å gå på ski.
For den alpininteresserte kan Hallingskarvet Skisenter med sine tre skiheiser by på spennende utfordringer både for nybegynnere og proffer. De har også en bra park med railer og hopp. Foruten egne skiaktiviteter arrangerer vi nyttårs-skirenn.

Etter en dag ute kan det kanskje være godt å slappe av i vårt badeland. Her er det noe for enhver: Boblebad, badstue, vannsklie, kanal-, stupe- og barnebasseng. Vårt trimrom med solarium ligger også i badeland. I vår nye resepsjon har vi utlån av brettspill, så her er det mulighet for bl.a. å kåre familiens Bezzerwizzer! Vi har også utleie av bordtennis, biljard og dart. Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i vårt bibliotek i ”Skarvestugu” eller i en av de andre stuene våre.

Daglig:
Kl. 08.30 Frokost, smøre matpakke (termos)
Kl. 10.00 Morgensamling
Aktiviteter som ski, aking, bading  m.m.
Kl. 18.00 Kveldsbuffé
Nyttårsaften har vi festmiddag og kakebuffé!
Kl. 19.00 Barnevideo
Kl. 20.00 Familiesamling

Pris:
Torsdag 27. desember – tirsdag 1. januar inkl. vinterpensjon og inngang til vårt badeland og trimrom: fra kr 3300,- pr. pers.

Enkeltromstillegg: kr 750,-.            
Gode barnerabatter

Praktisk informasjon:
Innsjekking: Etter kl. 16.00.
Første måltid ankomstdag: Buffè kl. 18.00.
Vi avslutter etter frokost avreisedagen.

Nå gjenstår det bare å ønske velkommen til en minnerik nyttårsfeiring på fjellet!
RING OG BESTILL PÅ TLF. 320 90 300

 

 

 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300


 
Bilder og tekst © Hermon Høyfjellssenter 2019 | Admin