Påske
Tirsdag 29. januar   Tilbake til Tilbud


Vi har noen ledige plasser igjen.

I påskeferien er det tid for å kose seg! Enten ute blant snøkledde fjelltopper, eller inne i peisestua.
Her på Hermon Høyfjellssenter ønsker vi at du som gjest skal få et minnerikt opphold.


I vår spisesal ”Opplevelsen” kan vi by på god og tradisjonsrik mat. Det blir morgenandakter og hyggelige kveldssamlinger. Hos oss får du påfyll til både kropp og sjel. For ungdommene er det egne samlinger noen kvelder.

Vinteren byr på glede for både liten og stor, og mulighetene er mange!
Spenn på deg skiene utenfor døra og bestig de mange fjellene i området. Lær barna å gå på ski nede i dalen, eller gå opp til Panorama skihytte og få servert nydelige lapper mens du nyter den flotte utsikten.
Hallingskarvet skisenter er kjent for sine lange, brede og velpreparerte bakker og fantastiske off-pist-muligheter. De har en høydeforskjell på hele 510 meter og løyper på opptil 3 km.

Etter en fin dag ute kan det være godt å kose seg litt inne.
Benytt deg av vårt badeland med blant annet boblebad, basseng, sklier, badstuer og dampbadstue. Her finnes også trimrom og solarium.

I vår resepsjon har vi utlån av brettspill. Her er det mulighet for bl.a. å kåre familiens Bezzerwizzer! Vi har også utleie av bordtennis, biljard og dart. Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i vårt bibliotek i ”Skarvestugu” eller i en av de andre stuene våre.Link: Mere info


 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300


 
Bilder og tekst © Hermon Høyfjellssenter 2019 | Admin