Busstur fra Østfold til Hermon
Tirsdag 23. april   Tilbake til Tilbud

10.-15 juni 2019

- Herlige dager i fjellet med Asle Stølsdokken og Arne Håtveit.                                              

Bussen vår Gledessprederen tar deg med fra Østfold opp til Hermon. Det blir daglige morgen- og kveldssamlinger med mye sang og musikk. Dagsturen denne gangen går til Flåm, hvor vi tar den fantastiske Flåmsbanen opp og ned, en av verdens flotteste togreiser. Dette er en spektakulær opplevelse, gled deg!


BUSSTUR TIL HERMON
Gledessprederen gir deg en behagelig reise med sine gode seter, toalett og hyggelige sjåfør. På Hermon starter vi dagen med morgenandakt, og etter middag har vi hyggekveld med mye sang og musikk. Asle Stølsdokken og Arne Håtveit har samlingene.

MATGLEDE
Vi ønsker at du som gjest skal få et flott opphold. For oss er mat viktig, så her serveres god tradisjonsrik kost. De store vinduene i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”, gir deg et åpent blikk ut mot fjellet og dalen.

TURER OG AKTIVITETER
Hermon ligger midt i Skarvheimen, med god og frisk luft og flott natur. Du har gode muligheter til å oppleve flotte fjellturer i skjønne omgivelser. Eller kanskje det kan være godt å slappe av i vårt badeland. Her er det noe for enhver: Varmt boblebad, badstue, vannsklie, kanal-, stupe- og barnebasseng. Vårt trimrom og solarium finner du også i badeland. Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i vårt bibliotek i ”Skarvestugu” eller en av de andre stuene våre.

DAGSPROGRAM (med forbehold om bytte av dager med hensyn til været)
Mandag:  Vi kjører gjennom Hallingdal og kommer fram til middag på Hermon.
Tirsdag: I dag tar vi en formiddagstur til Geilo. Vi kjører ned til Ustedalsfjorden, og går stien langs fjorden som ender opp ved Geilo kulturkirke. Her tar vi en omvisning før turen går tilbake til Hermon og en god lusjbuffè.   
Onsdag: I dag tar vi heldagstur til Flåm. Denne dagen blir spekket med opplevelser. Vi kjører først til Geiteryggen videre over fjellet og ned villmarks-vakre Aurlandsdalen til Flåm. I Flåm får vi god tid før toget tar oss opp til Myrdal. Flåmsbanen er en fantastisk jernbanestrekning uten sidestykke. Banen er 20 km lang, med en høyde-forskjell på 865 meter. Toget sirkler seg opp Flåmsdalen med utsikt over buldrende fossefall og ville fjell. Toget kjører sakte eller stopper på kjente utsiktspunkt. På Myrdal blir det en stopp før vi returnerer tilbake til Flåm. Her venter Hermon-bussen som tar oss med tilbake til deilig middag på Hermon.
Torsdag: Vi  kjører en formiddagstur i høyfjellet. Bekkene sildrer og de små fjellblomstene lyser mot oss.
Fredag: I dag anbefaler vi deg et godt og varmt bad i Hallingskarvet Fjellbad. Eller en rusletur på dalens stier og veier, hvor du kan nyte førsommeren.
Lørdag: Hjemreise med bussen etter en god frokost.


Nå gjenstår det bare å ønske velkommen til en herlig uke i fjellet, med hyggelige samlinger og godt felleskap
Ring og bestill på tlf. 320 90 300

 

 

PRIS:         
Med buss: kr 4990,- pr. person (inkl. buss tur/retur, dagstur til Flåm, utflukter, helpensjon og inngang til badeland.)
Tillegg for enkeltrom  kr 750,-             
Kjøre selv: kr 3990,- pr. person (inkl. helpensjon og inngang til badeland.)

 

Nygardsvegen 200
3577 Hovet
Tlf 320 90 300


 
Bilder og tekst © Hermon Høyfjellssenter 2019 | Admin