7. juli — 13. juli Fjellvandring
Vi tilbyr tre alternative turer hver dag, alle med turleder. Dagen starter med frokost, lage nistepakke og fylle termosen. Etter morgensamling med ord for dagen, så er vi klare for tur. Naturopplevelsene står i kø i Hallingskarvet nasjonalpark. Etter dagens utflukt er det godt med en dukkert i badeland før middag. Fellessamlinger om kvelden.

TURENE
Vi legger opp til tre forskjellige turer hver dag, med forskjellig lengde og turleder. Turene legges opp etter været, og vi håper at alle skal få opplevelsesrike og fine fjellturer med mange gode minner. Godt fottøy, regn- og vindtette ytterklær og andre gode klær er viktig å ha på, eller oppi en god sekk. Niste og varm drikke pakker du med deg under frokosten på Hermon og nyter den ute, så ta med termos.

Ved foten av Hallingskarvet ligger Halletjønn, på andre siden av dalen ligger Panoramahytta som har utsikt nordover mot Reineskarvet og Jotunheimen. Området blir betegnet som Skarvheimen, og gir oss uendelige muligheter for nye og flotte naturopplevelser. 

MATGLEDE
Vi ønsker at du som gjest skal få et godt opphold. For oss er mat viktig, så her serveres god tradisjonsrik kost. De store vinduene i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”, gir deg ett åpent blikk ut mot fjellet og dalen.

AKTIVITETER
Det er mulighet for kjøp av fiskekort, samt å leie av robåt.
På Hermon finnes det blant annet trampoliner, minigolf, biljard, lekeapparater og badeland med treningsrom. Sandvolleyball-, fotball- og tennis-bane finnes i Skibyen, 500 meter unna. I vår resepsjonen har vi utlån av brettspill.
Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i en av stuene våre.

BADELAND
Etter en flott dag i fjellet kan det være godt å slappe av litt i vårt deilige badeland. Her kan vi tilby bland annet boblebad, stupebasseng, klatrevegg, badstue, kanalbasseng og sklier både ute og inne.

SAMLINGER
Hver dag starter vi med morgenandakt, og etter kveldsbuffet har vi kveldssamling.

DAGSPROGRAM
08.00 - 10.00     Frokost
10.00                Morgensamling
11.00                Ut på tur
16.00 - 18.00     Badeland
18.00                Kveldsbuffet            
20.00                Kveldssamling

Innsjekk er mulig etter 16.00.
Det første på programmet på ankomstdagen er kveldsbuffet, og vi avslutter etter frokost på avreisedagen.

7.–13. juli fra kr 5500,- pr. pers.
18.–23. august fra kr 4600,- inkl.

frokost, smøre matpakke, kveldsbuffet og Badeland.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et hyggelig opphold!

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone