Høstferie i fjellheimen 4.-9. oktober
Unn deg noen fantastiske høstdager på Hermon! Her kan dere nyte den friske fjelluften, god mat, gå flotte fjellturer i Hallingskarvet nasjonalpark og ta en dukkert i vårt flotte badeland. Hver dag er det morgen- og kveldssamling med mye sang og musikk. Johnn Hardang, Arne Håtveit, Roger Uppstrøm og Janne Karin Håtveit står for programmet.

Familie, tid og minner hører sammen. Hva med å samle hele familien eller venner i tilrettelagte omgivelser hvor nettopp minner kan skapes?

SAMLINGER
Disse dagene får dere som familie eller venner god tid til hverandre, og til å stifte nye bekjentskap.
Her kan dere blant annet
nyte den friske fjelluften, god mat, gå flotte fjellturer i Hallingskarvet nasjonalpark, spille minigolf sammen eller ta dere en dukkert i vårt flotte badeland.
Hver dag er det morgen- og kveldssamling med mye sang og musikk.
Johnn Hardang, Arne Håtveit, Roger Uppstrøm og Janne Karin Håtveit står for programmet.

Covid-19 situasjonen gjør oppholdet på Hermon noe annerledes i år.
Vi forholder oss til retningslinjer og hygienetiltak som er anbefalt, og gjør vårt beste, sammen med dere, for at dere skal få et minnerikt og fint opphold hos oss.

Vi følger råd og anbefalinger gitt av lokale myndigheter. Våre tilbud og rutiner vil være noe annerledes enn vanlig, og kan endres fortløpende.

 


MATGLEDE
Vi ønsker at du som gjest skal få et godt opphold. For oss er mat viktig, så her serveres god tradisjonsrik kost. De store vinduene i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”, gir deg et åpent blikk ut mot fjellet og dalen.

TURER OG AKTIVITETER
Hermon Høyfjellssenter ligger ved foten av Hallingskarvet nasjonalpark, og er startpunkt for mange fine fjellturer.

Hos oss finnes blant annet trampoliner, minigolf og frisbeegolf. Sandvolleyball-, fotball- og tennis-bane er i Skibyen, 500 meter unna.
Etter en dag ute kan det kanskje være godt å slappe av i vårt badeland. Her er det noe for enhver: Boblebad, vannsklie, kanal-, stupe- og barnebasseng.

I skogen noen hundre meter fra Hermon har vi bygd en gapahuk hvor vi lager en intimkonsert. Det blir også utflukt til panoramahytta med en overraskelse.
Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i en av stuene våre.
 

PRIS
5 døgn kr 3.900,- pr.pers. inkludert helpensjon og badeland
Enkeltromtilegg kr 750,-

Barnerabatter: 
0 til 2 år – gratis. 3 til 5 år – 1/4 pris. 6 til 11 år – 1/2 pris. 12 til 15 år – ¾ pris.

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone