Hermon Høyfjellssenter/Program/Busstur fra Østfold, kr 4990.-

Busstur fra Østfold, kr 4990.-

 — 

BUSSTUR FRA ØSTFOLD til Hermon Høyfjellssenter
2.–7. august 2020        

Velkommen til herlige sommerdager i fjellet med Asle Stølsdokken og Arne Håtveit.                                              
Bussen vår Gledessprederen tar deg med fra Østfold opp til Hermon.
Det blir daglige morgen- og kveldssamlinger med mye sang og musikk.
Dagsturen denne gangen går til Aurland og Flåm.


Covid-19-situasjonen gjør oppholdet på Hermon noe annerledes i år. Men vi vil gjøre vårt beste, sammen med dere, for at dere skal få et minnerikt og fint opphold hos oss.

BUSSTUR TIL HERMON
Gledessprederen gir deg en behagelig reise med sine gode seter og hyggelige sjåfør. På Hermon starter vi dagen med morgenandakt, og etter middag har vi hyggekveld med mye sang og musikk. Asle Stølsdokken og Arne Håtveit har samlingene.

MATGLEDE
Vi ønsker at du som gjest skal få et flott opphold. For oss er mat viktig, så her serveres god tradisjonsrik kost. De store vinduene i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”, gir deg et åpent blikk ut mot fjellet og dalen.

TURER OG AKTIVITETER
Hermon ligger midt i Skarvheimen, med god og frisk luft og flott natur. Du har gode muligheter til å oppleve flotte fjellturer i skjønne omgivelser. Eller kanskje det kan være godt å slappe av i vårt badeland. Her er det noe for enhver: Varmt boblebad, vannsklie, kanal-, stupe- og barnebasseng. Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i  en av våre stuer våre.

 

DAGSPROGRAM
Søndag: Vi henter med buss fra Østfold, på vei oppover tar vi en stopp på Rustad kafe på Sokna. For å unngå kø, ønsker vi å bestille to halve rundstykker og kaffe kr 100.– pr.pers. Ring gjerne å gi beskjed om det ikke er ønskelig. Vi kjører gjennom vakre Hallingdal og kommer fram til middag på Hermon.

Mandag: Vi kjører en formiddagstur i høyfjellet ved Stolsvatn. Bekkene sildrer og de små fjellblomstene lyser mot oss. Turen går så tilbake til Hermon og en god lusjtallerken.

  
Tirsdag: I dag tar vi heldagstur til Norges største turistattraksjon, Flåm. Denne dagen blir spekket med opplevelser. Vi kjører først til Geiteryggen videre over fjellet og ned villmarks-vakre Aurlandsdalen til Aurland og Flåm. Etter en flott dag kommer vi tilbake til Hermon til middag og hyggelig kveldssamling.

Onsdag: Vi kjører en blåtur! Ingen vet hvor haren hopper, ingen vet hvor Birger stopper.

Torsdag: I dag anbefaler vi deg et godt og varmt bad i Hallingskarvet Fjellbad. Eller en rusletur på dalens stier og veier, hvor du kan nyte sommeren.

Fredag: Hjemreise med bussen etter en god frokost.

 

Bussen går fra:
Halden rutebilstasjon                           kl 11.30
Sarpsborg rutebilstasjon                      kl 12.00
Mosseporten                                        kl 12.30
Oslo S sjøsiden
ved Hotell Opera                                  kl 13.30
Hønefoss, Ringerike gjestegård           kl 14.10

 

 

Pris: med buss 4990,- pr. pers.
(Inkl. helpensjon, buss tur/retur, to halvdagsturer, en dagstur og inngang til badeland)

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone