Famileuke 2

 — 
kr 4300,- pr. pers.

FAMILIEUKE på Hermon Høyfjellssenter 
 

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til familieuke på Hermon. Disse dagene får dere som familie god tid til hverandre, med familien i fokus. Dere kan gå flotte turer i Hallingskarvet nasjonalpark, spille minigolf, ta en dukkert i elva eller i badeland. Morgen og kveld blir det familiesamlinger.

Vi vil gjøre vårt beste, sammen med dere for at dere skal få et minnerikt og fint opphold hos oss. Covid-19 situasjonen gjør familieuken på Hermon også i år noe annerledes, hvor vi forholder oss til retningslinjer og hygienetiltak som er anbefalt.

Vi oppfordrer derfor dere som familie til å være sammen med hverandre, og holde 1 m avstand til andre i andre husstander/familier. Under familiesamlingene i konferansesalen vil det være faste plasser til hver familie, forbered gjerne barna på dette. I spisesalen blir det faste bord og dere får tildelt tidspunkt for frokost og kveldsbuffe. Aktivitetstilbudet vil være redusert i år pga covid-19 tiltak, men det vil bli arrangert turer i Skarvheimen hver dag med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Turene legges opp etter været, og vi håper at alle skal få opplevelsesrike og fine fjellturer med mange gode minner. Godt fottøy, regn- og vindtette ytterklær og andre gode klær er viktig å ha på, eller oppi en god sekk. Ungdommene samles noen kvelder med opplegg tilrettelagt dem. 

MATGLEDE
Vi ønsker at du som gjest skal få et godt opphold. For oss er mat viktig, så her serveres god tradisjonsrik kost.
De store vinduene i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”, gir deg ett åpent blikk ut mot fjellet og dalen.

SAMLINGER
Hver dag starter vi med morgenandakt. Etter middag viser vi barnevideo i konferansesalen, og dagen avsluttes med familiesamling.
For de over 14 år blir det egne ungdomssamlinger noen av dagene.

AKTIVITETER
Vi arranger felles aktiviteter hver dag og fjellturer i vår vakre fjellheim. Det er mulighet for kjøp av fiskekort, samt å leie av sykkel og robåt.
På Hermon finnes det blant annet trampoliner, minigolf, biljard, lekeapparater og badeland med treningsrom. Sandvolleyball-, fotball- og tennis-bane finnes i Skibyen, 500 meter unna.

Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i vårt bibliotek i ”Skarvestugu” eller en av de andre stuene våre.

DAGSPROGRAM
Kl. 08.00-10.00         Frokost, smøre matpakke til lunsjmåltidet.
Kl. 10.00                  Morgensamling
Kl. 11.00                   Ut på tur for hele familien
Kl. 14.00 - 18.00        Vårt deilige badeland er åpent
Kl. 17.30 - 19.30         Kveldsbuffe
Kl. 18.30                    Barnevideo
Kl. 19.30                    Familiesamling

Innsjekk er mulig etter 16.00.
Det første på programmet på ankomstdagen er middag, og vi avslutter etter frokost på avreisedagen.

Pris i dob.rom og hytte 4100,- pr. pers.
I leilighet og suite 4700,- pr. pers. Enk.rom tillegg 900,-
Prisen inkl. sommerpensjon og badeland. Barnerabatter: 0-2 år gratis, 3-5 år ¼ pris, 6-11 år ½ pris    12-15 år ¾ pris.

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone