Hermon Høyfjellssenter/Program/Buss fra Sandnes, Stavanger, Karmøy og Haugesund

Buss fra Sandnes, Stavanger, Karmøy og Haugesund

 — 
kr 5500,- Reiseleder Edgar og Marta Paulsen.

Velkommen til herlige dager i fjellet med Martha og Edgar Paulsen og Arne Håtveit.
Bussen vår Gledessprederen tar deg med fra Rogaland opp til Hermon. Det blir daglige morgen- og kveldssamlinger med mye sang og musikk.
Vi forholder oss til retningslinjer og hygienetiltak som er anbefalt i forhold til Covid-19. De fleste over 60 år er nå vaksinert og vi gleder oss over å kunne reise trygt i et godt fellesskap.

BUSSTUR TIL HERMON
Gledessprederen gir deg en behagelig reise med gode seter, toalett og hyggelig sjåfør. På Hermon starter vi dagen med morgenandakt, og etter middag har vi hyggekveld med mye sang og musikk. Martha og Edgar Paulsen og Arne Håtveit har samlingene.

MATGLEDE
Vi ønsker at du som gjest skal få et flott opphold. For oss er mat viktig, så her serveres god tradisjonsrik kost. De store vinduene i vår flotte spisesal ”Opplevelsen” gir deg et åpent blikk ut mot fjellet og dalen.

TURER OG AKTIVITETER
Hermon ligger midt i Skarvheimen, med god og frisk luft og flott natur. Du har gode muligheter til å oppleve flotte fjellturer i skjønne omgivelser. Eller kanskje det kan være godt å slappe av i vårt badeland? Her er det noe for enhver: Varmt boblebad, badstue, vannsklie, kanal-, stupe- og barnebasseng. Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i vårt bibliotek i ”Skarvestugu” eller i en av de andre stuene våre.

DAGSPROGRAM
Søndag: Vi følger oppsamlingsruta. Kjører forbi fjord og fjell og kommer fram til en deilig middag på Hermon.

Mandag: Vi kjører en formiddagstur i høyfjellet. Bekkene sildrer, og de små fjellblomstene lyser mot oss, før turen går tilbake til Hermon og en god lunsjbuffé. 


Tirsdag: I dag skal vi på en spennende ekspedisjon til Ostebygda Hol. Her skal vi oppleve både kultur fra 1200 tallet og besøke ysteriet.

Onsdag: turen i dag går til villmarks vakre  Østerbø på toppen av Aurlandsdalen. Her blir det tid til en spasertur
i  overveldende vestlandsnatur.


Torsdag: I dag anbefaler vi deg et godt og varmt bad i Hallingskarvet Fjellbad – eller en rusletur på dalens stier og veier, hvor du kan nyte førsommeren.

Fredag: Hjemreise med bussen etter en god frokost.

 

Bussen går fra:
Sandnes Ruten               kl. 07.30    Stavanger jernbane         kl. 08.00
Håvik bussterminal         kl. 10.00     Haugesund, Flotmyr       kl. 10.15
Ølen ca. kl  11.00

Pris: med buss kr 5300,- pr. pers.
(Inkl. helpensjon, buss tur/retur, utflukter og inngang til badeland)
Enkeltromstillegg: kr 750,-
Kjører selv:

kr 4500,- pr. pers. i rom og hytte  (Inkl. helpensjon og inngang til badeland)

Nå gjenstår det bare å ønske velkommen til en herlig uke i fjellet, med hyggelige samlinger og godt felleskap. Med vennlig hilsen  familien Håtveit

 

 

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone