Buss fra Bergen

 — 
kr 5500,- . Reiseleder Asle Stølsdokken og Roger Uppstrøm.

Vi på Hermon Høyfjellssenter ønsker deg hjertelig velkommen til gode dager i fjellet, med spennende utflukter, koselig felleskap og god mat. Vår buss, Gledessprederen, gir deg en behagelig reise med sine gode seter, toalett og hyggelige sjåfør. På Hermon starter vi dagen med morgenandakt, og etter middag har vi hyggekveld med mye sang og musikk. Samlingene ledes av Asle Stølsdokken og Arne Håtveit.                                                                                                                                                                                                                                                             Vi forholder oss til retningslinjer og hygienetiltak som er anbefalt i forhold til Covid-19 . De fleste over 60 år er nå vaksinert og vi gleder oss over å kunne reise tryggere i et godt fellesskap.
    

DAGSPROGRAM:
Søndag: Deilig middag venter på deg når du ankommer Hermon.

Mandag: Etter frokost og morgensamling, tar vi en busstur i fjellheimen med spasertur for de som ønsker.  På denne tiden av året er høstfargene på sitt vakreste. Tilbake på Hermon venter lunsj.

Tirsdag:  Vi kjører en blåtur!

Onsdag:  I dag skal vi på en spennende    ekspedisjon til Ostebygda Hol. Her skal vi oppleve både kultur fra 1200 tallet og besøke ysteriet.
 

Torsdag : I dag anbefaler vi deg et godt og varmt bad i Hallingskarvet Fjellbad. Eller du kan ta deg en spasertur på en av dalens mange veier og stier, kanskje finner du modne tyttebær.

Fredag: Hjemreise etter en god frokost. Mange gode opplevelser og minner rikere.

MATGLEDE SAMMEN
Vi ønsker at du som gjest skal få et godt opphold. For oss er mat viktig, så her serveres god tradisjonsrik kost.
De store vinduene i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”, gir deg ett åpent blikk ut mot fjellet og dalen.


TURER OG AKTIVITETER
Hermon ligger midt i Skarvheimen, med god og frisk luft og flott natur. Du har gode muligheter til å oppleve flotte fjellturer i skjønne omgivelser. Eller kanskje det kan være godt å slappe av i vårt badeland. Her er det noe for enhver: Varmt boblebad, badstue, vannsklie, kanal-, stupebasseng.
 
Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i vårt bibliotek i ”Skarvestugu” eller en av de andre stuene våre.

 Pris: Kr 5300,- pr.pers

Enkeltrom tillegg kr 750,- venteliste
Prisen inkluderer helpensjon, buss tur/retur,tre halvdagsturer og inngang til badeland.

Ønsker du å kjøre selv kr 4500,– pr.pers. i rom og hytter.  kr 5000,- i leilighet, brudeburet og suite       (Inkluderer helpensjon og  inngang til badeland.)

Bussen går fra:
Hotell Terminus            kl. 12.00
Åsane bussterminal      kl. 12.15
Arna bussterminal        kl. 12.35  
Voss                           kl. 14.00  
 

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone