Hermon Høyfjellssenter/Program/Ski og sang dagen lang

Ski og sang dagen lang

 — 
Vinterens "fjellvandringsuke".

– Vinterens "fjellvandringsuke". 

Her vil  Roger Uppstrøm sammen med venner skape sangglede. En herlig blanding av sanger fra vår gamle sangskatt, og helt nyskrevne sanger.
Husfar Arne Håtveit.

Rett utenfor døra venter nypreparerte løyper i Hallingskarvet skiparadis. Her er løyper både for nybegynnere og viderekommende. For den alpint interesserte er det bare noen meter bort til Hallingskarvet skisenter.

Ski og sang dagen lang

Unge som gamle er vi skapt til bevegelse, og vi ønsker å legge til rette for dette. Skiturer i vinterland er uken for deg som liker å gå på langrennski. Som nybegynner eller godt drevet. Med forskjellige guidede turer innover i fjellet håper vi du vil nyte gleden og roen fjellet gir. Du velger hvilken tur og lengde som passer for deg.

Vi starter dagen med frokost i spisesalen vår "Opplevelsen". Deretter serveres det en «nistepakke» fra Bibelen. Flotte naturopplevelser i Hallingskarvet nasjonalpark står så for tur.

Etter en fin dag ute kan det være godt med en dukkert i Badeland før middag. Kvelden inneholder fellessamling med et variert program med humor, sang, musikk og Bibelens livsglade innhold.

Velkommen til aktive dager med mye ski- og sang-glede.

Pris for 6 døgn inkludert vinterpensjon (frokost, nistepakke, kveldsbuffet/middag) og Badeland fra kr 5200,- pr. person.Enkeltrom tillegg kr 1200,-

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone