Høst 2022

HØSTFJELLETS GULL

Høstens farger · Hallingskarvet nasjonalpark · Turer · Bær · Naturopplevelser · Badeland  ·  Klatrevegg  · Trampoliner  · Sklie  ·  Minigolf   · Frisbeegolf    ·  Fotballbane  · Sandvolleyballbane  · Tennisbane 

Høst 2022

Fjellet er utrolig vakkert når solen og høstfargene skinner om kapp. Går du opp på en av toppene eller snaufjellet rundt Hermon Høyfjellssenter, vil du få en fantastisk utsikt over alle fargene, og kanskje er det et ørlite melisdryss over de høyeste fjellene. Høsten i og ved Hallingskarvet nasjonalpark må oppleves. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til høstfjellet.


FAMILIEUKE Høstferie. Avlyst
 uke 41, 9.–14. oktober

– uken med fokus på familien.

Disse dagene får dere som familie god tid til hverandre. Her kan dere blant annet gå flotte fjellturer i Hallingskarvet nasjonalpark, spille minigolf sammen eller ta dere en dukkert i vårt flotte badeland. Vi starter og avslutter dagen med hyggelige familiesamlinger. Her blir det positiv oppmuntring til hele familien hvor vi ønsker å fokusere på de oppløftende mulighetene Bibelen viser oss. Hver dag blir det arrangert familieaktivitet. Det kan variere mellom fotballturnering, familierebus og fotturer  i Skarvheimen. Det er ikke turens lengde, men naturopplevelsen som er viktigst. Janne Karin og Jon Håtveit har ansvaret for familieuken. Velkommen til aktive og innholdsrike dager i høstfjellet.   

Pris inkl. frokost, matpakke, kveldsbuffé og badeland: fra kr 3700,- pr. pers.

Barnerabatter - gjelder på foreldrenes rom: 
0 til 2 år – gratis, 3 til 5 år – 1/4 pris, 6 til 11 år – 1/2 pris, 12 til 15 år – 3/4 pris.


Samlivshelg 

14.–16. oktober

– Samliv på service ...

I godt samarbeid med Hermon Høyfjellssenter arrangerer Familieskolen enda en meningsfull samlivshelg. Vi følger opp suksessen de siste 5 årene, som har fått meget god evaluering fra deltakerne. Denne gangen får dere mulighet til å være med på samlivskurset "7 prinsipper for et godt samliv".
Kursholdere / inspiratorer:
Irene og Øystein Elgen. 

Pris pr pers. inkl. kursavgift, badeland og
helpensjon: kr 2620,-. 


Weekendtilbud

– et avbrekk i hverdagen

Familie, tid og minner hører sammen. Hva med å samle hele familien i tilrettelagte omgivelser hvor nettopp familieminner kan skapes? Nyt den friske fjelluften, god mat og hvile. Badeland er en sikker vinner for liten og stor. 

2.–4. september, 9.–11. september, 16.–18. september.
30. sept. – 2. oktober, 7.–9. oktober, 14.–16. oktober.

Pris inkl. badeland og helpensjon fra kr 1895,- pr. pers. 

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone