Hermon Høyfjellssenter/Program/Buss fra Sandnes, Stavanger og Haugesund eller du kan kjøre selv.

Buss fra Sandnes, Stavanger og Haugesund eller du kan kjøre selv.

 — 
Reiseleder Martha og Kjell Arne Medhaug, Else og Kissan Melhus.

Velkommen til herlige dager i fjellet med Else og Kissan Melhus, Marta og Kjell Arne Medhaug. Bussen vår Gledessprederen tar deg med fra Rogaland opp til Hermon Høyfjellssenter.  Det blir daglige morgen- og kveldssamlinger med mye sang og musikk.

 BUSSTUR TIL HERMON
Gledessprederen gir deg en behagelig reise med gode seter, toalett og hyggelig sjåfør. På Hermon starter vi dagen med morgenandakt,og vi har hyggekveld med mye sang og musikk. Else og Kissan Melhus og Kjell Arne Medhaug har samlingene.

MATGLEDE
Vi ønsker at du som gjest skal få et flott opphold. For oss er mat viktig, så her serveres god tradisjonsrik kost. De store vinduene i vår flotte spisesal ”Opplevelsen” gir deg et åpent blikk ut mot fjellet og dalen.

TURER OG AKTIVITETER
Hermon ligger midt i Skarvheimen, med god og frisk luft og flott natur. Ønsker du å ta skia fatt har vi milevis med preparerte løyper. Det er også muligheter for å låne spark, eller spasere på dalens grendeveier. Eller kanskje det kan være godt å slappe av i vårt badeland? Her er det noe for enhver: Varmt boblebad, badstue, vannsklie, kanal og stupebasseng. Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i vårt bibliotek i ”Skarvestugu” eller i en av de andre stuene våre.

DAGSPROGRAM
Søndag: Vi følger oppsamlingsruta. Kjører forbi fjord og fjell og kommer fram til en deilig middag.

Mandag: I dag tar vi en formiddagstur med bussen i et vinterkledd landskap før vi returnerer til en herlig lunsjbuffet på Hermon.

Tirsdag: i dag kan du nyte dagen med spasertur, skitur, sparktur, Badeland og sosialt felleskap.

Onsdag: I dag tar vi en formiddagstur til Hol Ysteri – en lokal familiebedrift som lager ost i verdensklasse. Turen går videre til Ål, kulturbygda i Hallingdal.

Torsdag: I dag blir det en liten skogstur til vår gapahuk, med pinnebrød og bålkaffe. Ellers anbefaler vi deg et godt og varmt bad i Badeland – eller en herlig skitur/gåtur .

Fredag: Hjemreise med bussen etter en god frokost.

Pris: med buss kr 6300,- pr. pers. (Inkl. helpensjon, buss tur/retur, utflukter og inngang til badeland) Enkeltromstillegg: kr 1000,-  (Inkl. helpensjon og inngang til badeland)

Ønsker dere og kjøre selv: fra kr 5300,- pr.pers.


Nå gjenstår det bare å ønske velkommen til en herlig uke i fjellet, med hyggelige samlinger og godt felleskap. 

Har du spørsmål ring Kjell Arne Medhaug 97077425 eller Hermon 320 90 300

Bussen går fra:
Sandnes Ruten               kl. 07.30   
Stavanger jernbane         kl. 08.00
Håvik bussterminal         kl. 10.00    
Haugesund, Flotmyr       kl. 10.15
Ølen                            ca. kl  11.00
 

 

 

 

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone