Nyttårsgospel på Hermon Høyfjellssenter 27. desember — 1. januar
Senk skuldrene og nyt den gode fjelluften. På denne tiden av året pleier trærne å være snøtunge og skiforholdene ypperlige. Vi disker opp med de lekreste retter i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”. Hver dag starter vi med morgengospel og etter kveldsbuffé har vi gospelkveld. Medvirkende husorkester: Torunn Nævdal, Audun Haugeplass og Roger Uppstrøm.

Nyttårsaften er det duket for festkveld med festmiddag! Vi har vår tradisjonelle midnattsgudstjeneste før vi sammen går ut for å se på et fantastisk fyrverkeri og ønsker det nye året hjertelig velkommen!

Hermon Høyfjellssenter ligger midt i et nydelig vinterlandskap, hvor du kan gå milevis på ski i flotte preparerte løyper. 
For den alpininteresserte kan Hallingskarvet Skisenter med sine tre skiheiser by på spennende utfordringer både for nybegynnere og proffer.
I Skibyen er det mulighet til å leie koselige hytter for selvhushold.

Etter en dag ute kan det kanskje være godt å slappe av i vårt Badeland. Her er det noe for enhver: Boblebad, vannsklie, kanal-, stupe- og barnebasseng. Vårt trimrom med solarium ligger i Badeland. Vi har også utleie av bordtennis, biljard og dart. Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i en av stuene våre.

Nå gjenstår det bare å ønske velkommen til en minnerik nyttårsfeiring på fjellet!

Med vennlig hilsen
 familien Håtveit

Ring gjerne for bestilling tlf. 320 90 300

 

 

 

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone