Fjellgospel 23.-28. juli
- en uke hvor livet går for full musikk. Det blir daglige fjellturer, med turleder. Ønsker du heller å gå på tur på egenhånd er det også selvfølgelig mulig. På Hermon Høyfjellssenter blir det konserter, allsang, intervjuer og ord for dagen. Det blir også en konsert oppe på Panoramahytta (1050 m.o.h.), med en eventyrlig utsikt over Hallingskarvet. Dette er en helt unik konsertopplevelse! De som blir med oss disse dagene er Hans Inge Fagervik, Roger Uppstrøm, Jon Ultvedt, Audun Haugeplass med band.

Vi vil gjøre vårt beste, sammen med dere for at dere skal få et minnerikt og fint opphold hos oss. Covid-19 situasjonen gjør fjellgospel på Hermon noe annerledes også i år, hvor vi forholder oss til retningslinjer og hygienetiltak som er anbefalt.

Er været bra, vil vi ha utekonserter på amfiet, der er det romslig plass og masse frisk fjelluft. Vi gleder oss til å høre musikerne Hans Inge Fagervik, Roger Uppstrøm, Jon Ultvedt og Audun Haugeplass.

Vi oppfordrer derfor dere og holde 1 m avstand til andre i andre husstander/familier. Under samlingene i konferansesalen vil det være faste plasser, det samme gjelder også i spisesalen ved måltidene.

Det vil bli arrangert turer i Skarvheimen hver dag med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Turene legges opp etter været, og vi håper at alle skal få opplevelsesrike og fine fjellturer med mange gode minner. Godt fottøy, regn- og vindtette ytterklær og andre gode klær er viktig å ha på, eller oppi en god sekk.                                                                                                                                                                                                                                   

Vi håper på fine dager sammen med dere, og ønsker dere hjertelig velkommen.

 Med vennlig hilsen oss på Hermon Høyfjellssenter.

 

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone