Bli med på nyttårsfeiringen på Hermon Høyfjellssenter
27. desember — 1. januar – for hele storfamilien! Pris: fra kr 3800,- pr. pers. inkl. vinterpensjon og inngang til vårt badeland.

Senk skuldrene og nyt den gode fjelluften. På denne tiden av året pleier trærne å være snøtunge og skiforholdene ypperlige.
Vi disker opp med de lekreste retter i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”. Hver dag starter vi med morgensamling, etter middag viser vi barnevideo i konferansesalen, og dagen avsluttes med storfamiliesamling. Her får du mat til både kropp og sjel. Arne Håtveit, Roger Uppstrøm og Janne Karin Håtveit har samlingene.
Nyttårsaften er det duket for festkveld med festmiddag! Vi har vår tradisjonelle midnattsgudstjeneste før vi sammen går ut for å se på et fantastisk fyrverkeri og ønsker det nye året hjertelig velkommen!

Hermon Høyfjellssenter ligger midt i et nydelig vinterlandskap, hvor du kan gå milevis på ski i flotte preparerte løyper.
500 meter unna ligger Skibyen, her finner du en belyst skistadion som er en ypperlig plass å lære barn å gå på ski. I Skibyen er det mulighet til å leie koselige hytter for selvhushold.
For den alpininteresserte kan Hallingskarvet Skisenter med sine tre skiheiser by på spennende utfordringer både for nybegynnere og proffer.
De har også en bra park med railer og hopp. Foruten egne skiaktiviteter arrangerer vi nyttårs-skirenn.

Etter en dag ute kan det kanskje være godt å slappe av i vårt badeland. Her er det noe for enhver: Boblebad, vannsklie, kanal-, stupe- og barnebasseng. Vårt trimrom med solarium ligger også i badeland. Vi har også utleie av bordtennis, biljard og dart. Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i biblioteket i ”Skarvestugu” eller i en av de andre stuene våre.

Daglig:
Kl. 08.00 Frokost, smøre matpakke (termos)
Kl. 10.00 Morgensamling
Aktiviteter som ski, aking, bading  m.m.

Kl. 18.00  - 20.00 Kveldsbuffé
Nyttårsaften har vi festmiddag og kakebuffé!

Kl. 19.00 Barnevideo
Kl. 20.00 Storfamiliesamling

Pris fra kr 3800,- pr. pers.inkl. vinterpensjon og inngang til vårt badeland. Enkeltromstillegg: kr 750,-.
Barnerabatter:
0 til 2 år – gratis. 3 til 5 år – 1/4 pris.                           
6 til 11 år – 1/2 pris. 12 til 15 år – ¾ pris.

Nå gjenstår det bare å ønske velkommen til en minnerik nyttårsfeiring på fjellet!


Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et hyggelig opphold!
Med vennlig hilsen oss på Hermon Høyfjellssenter.

Ring for bestilling tlf. 320 90 300

 

 

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone