Vinter på Hermon 2024

Vinter på Hermon 2024

I den vesle fjellbygda Sudndalen, ved foten av det mektige Hallingskarvet og Hallingskarvet nasjonalpark, finner du Hermon Høyfjellssenter og Skibyen. 

Her byr vinteren på glede for ung og gammel, og mulighetene er mange! Spenn på deg skiene like utenfor døra og bestig de mange fjellene i området. Lær barna å gå på ski nede i dalen, eller ta turen opp til Panorama skihytte med en fantastisk utsikt innover nasjonalparken. 

Etter mørkets frembrudd kan du ta deg en tur i langrennsløypa med hodelykt, eller benytte deg av den belyste stadion i Skibyen. Hallingskarvet skisenter er kjent for sine lange, brede og velpreparerte bakker og fantastiske off-pist-muligheter. Bakkene har en høydeforskjell på hele 510 meter og løyper på opptil 3 km. 

Gapahuken vår er et fint sted for en pause, lage bål, steke pinnebrød eller grille pølser.

Velkommen til vårt vinterparadis.

Vintereventyret Hermon

  • Preparerte langrennsløyper
  • Spenstige konkurranseløyper
  • Alpint i Hallingskarvet skisenter
  • Skibyen skistadion
  • Barnas skiparadis med skileikområder
  • Akebakke
  • Eventyrlige fjellskiområder


Familieuker –  Vinter- og Påskeferie  
– Vinterfjellet venter på deg!

Vinter- og påskeferie er ukene hvor vi fokuserer på familien. Det arrangeres skileik og akekonkurranse. Du kan gå langrennsturer i Hallingskarvet skiparadis, kjøre slalåm i Hallingskarvet skisenter eller ta et bad i Badeland. Morgen og kveld samles vi alle sammen til familiesamling i konferansesalen. Her blir det positiv oppmuntring til hele familien hvor vi ønsker å fokusere på de oppløftende mulighetene Bibelen viser oss.  Velkommen til aktive og innholdsrike dager i vinterfjellet.

Barnerabatter (på foreldrenes rom):  0-2 år gratis, 3-5 år ¼ pris, 6-11 år ½ pris, 12–15 år ¾ pris.

Pris pr. person med vinterpensjon og badeland: 

Vinterferie uke 8, lørdag 18.– fredag 23. februar fra kr 5400,- (6 døgn)
Vinterferie helg fredag 23. februar – søndag 25. februar fra kr 2300,-
Vinterferie uke 9, søndag 25. februar – 2. mars fra kr 5400,- (6 døgn)

Påske 1. del, 22. – 27. mars fra kr 5400,-
Påske 2. del, 27. mars – 1. april fra kr 5400,-

Vinterferie på Hermon! 
Trykk her for mer informasjon.


Weekend – Unn deg en weekend på fjellet!

Alle trenger vi litt overskudd i en travel hverdag. Ta med din kjære, venner, bibelgruppa eller hele storfamilien og opplev vinterfjellet. Badeland er en sikker vinner både for barn og voksne. 

Januar: 26.–28.

Februar: 23.–25.
Mars: 15.–17.

April: 12.–14.

Pris inkludert badeland og helpensjon fra kr 2300,-.
Barnerabatter (på foreldrenes rom):  0-2 år gratis, 3-5 år ¼ pris, 6-11 år ½ pris, 12–15 år ¾ pris.


Ski og sang dagen lang 2.–7. mars
Vinterens "fjellvandringsuke".

Her vil  Roger Uppstrøm sammen med venner skape sangglede. En herlig blanding av sanger fra vår gamle sangskatt og helt nyskrevne sanger.
Husfar: Arne Håtveit. 

Rett utenfor døra venter nypreparerte løyper i Hallingskarvet skiparadis. Her er løyper både for nybegynnere og viderekommende. For den alpint interesserte er det bare noen meter bort til Hallingskarvet skisenter.

Unge som gamle er vi skapt til bevegelse, og vi ønsker å legge til rette for dette. Skiturer i vinterland er uken for deg som liker å gå på langrennski. Som nybegynner eller godt drevet. Med forskjellige guidede turer innover i fjellet håper vi du vil nyte gleden og roen fjellet gir. Du velger hvilken tur og lengde som passer for deg.

Vi starter dagen med frokost i spisesalen vår "Opplevelsen". Deretter serveres det en «nistepakke» fra Bibelen. Flotte naturopplevelser i Hallingskarvet nasjonalpark står så for tur.

Etter en fin dag ute kan det være godt med en dukkert i Badeland før middag. Kvelden inneholder fellessamling med et variert program med humor, sang, musikk og Bibelens livsglade innhold.

Velkommen til aktive dager med mye ski- og sang-glede.

Pris for 6 dager inkludert vinterpensjon (frokost, nistepakke, kveldsbuffet/middag) og Badeland fra kr 5200,- pr. person.


Fjellgospel 7.–10. mars
– en herlig musikk- og  ski.

Det blir fjellturer, konserter, allsang, intervjuer og selvfølgelig Ord for dagen. Vi gjentar suksessen med konsert på Panoramahytta – en fantastisk konsertopplevelse med utsikt over hele Skarvheimen. Er du glad i sang, musikk og fjellturer, er dette helgen for deg.

Medvirkende husorkester: Torunn Nævdal og Roger Uppstrøm m/flere. Arne Håtveit deler Guds ord med oss.

Fra kr 2990,- pr. pers. inkl. vinterpensjon, Badeland og konserter.


 


Vinter Bussturer til Hermon Høyfjellssenter, Trykk her for mer info.

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone