Vinter på Hermon 2023

Vinter på Hermon 2023

I den vesle fjellbygda Sudndalen, ved foten av det mektige Hallingskarvet og Hallingskarvet nasjonalpark, finner du Hermon Høyfjellssenter og Skibyen. 

Her byr vinteren på glede for ung og gammel, og mulighetene er mange! Spenn på deg skiene like utenfor døra og bestig de mange fjellene i området. Lær barna å gå på ski nede i dalen, eller ta turen opp til Panorama skihytte med en fantastisk utsikt innover nasjonalparken. 

Etter mørkets frembrudd kan du ta deg en tur i langrennsløypa med hodelykt, eller benytte deg av den belyste stadion i Skibyen. Hallingskarvet skisenter er kjent for sine lange, brede og velpreparerte bakker og fantastiske off-pist-muligheter. Bakkene har en høydeforskjell på hele 510 meter og løyper på opptil 3 km. 

Gapahuken vår er et fint sted for en pause, lage bål, steke pinnebrød eller grille pølser.

Velkommen til vårt vinterparadis.

Vintereventyret Hermon

  • Preparerte langrennsløyper
  • Spenstige konkurranseløyper
  • Alpint i Hallingskarvet skisenter
  • Skibyen skistadion
  • Barnas skiparadis med skileikområder
  • Akebakke
  • Eventyrlige fjellskiområder


Familieuker –  Vinter- og Påskeferie  
– Vinterfjellet venter på deg!

Vinter- og påskeferie er ukene hvor vi fokuserer på familien. Det arrangeres skileik og akekonkurranse. Du og din familie bestemmer selv programmet. En kan f.eks. dra på langrennstur, dra på ski i Halling-skarvet skisenter, eller ta et bad i badeland. Morgen og kveld  samles vi alle sammen til familiesamling i konferansesalen.  Her blir det positiv oppmuntring til hele familien hvor vi ønsker å fokusere på de oppløftende mulighetene Bibelen viser oss. Janne Karin og Jon Håtveit har ansvaret for disse ukene. Velkommen til aktive og innholdsrike dager i vinterfjellet. 

Barnerabatter (på foreldrenes rom):  0-2 år gratis, 3-5 år ¼ pris, 6-11 år ½ pris, 12–15 år ¾ pris.

Pris pr. person med vinterpensjon og badeland: 

Vinterferie uke 8, 18.–25. februar fra kr 5800,-.
Vinterferie uke 9, 25. februar – 4. mars fra kr 5800,-.

Påske 1. del, 31.mars–5. april fra kr 4980,-.
Påske 2. del, 5. – 10. april fra kr 4980,-.

Vinterferie på Hermon! 
Trykk her for mer informasjon.


Weekend – Unn deg en weekend på fjellet!

Alle trenger vi litt overskudd i en travel hverdag. Ta med din kjære, venner, bibelgruppa eller hele storfamilien og opplev vinterfjellet. Badeland er en sikker vinner både for barn og voksne. 

Mars:   10.–12,   17.–19,   24.–26

Pris inkludert badeland og helpensjon fra kr 2100,-.
Barnerabatter (på foreldrenes rom):  0-2 år gratis, 3-5 år ¼ pris, 6-11 år ½ pris, 12–15 år ¾ pris.


Skiturer i vinterland  4.– 10. mars
– Vinterens "fjellvandring uke". 

Unge som gamle er vi skapt til bevegelse, og vi ønsker å legge til rette for dette. Skiturer i vinterland er uken for deg som liker å gå på langrennski. Som nybegynner eller godt drevet. Med forskjellige guidede turer innover i fjellet håper vi du vil nyte gleden og roen fjellet gir. Du velger hvilken tur og lengde som passer for deg. 

Vi starter dagen med frokost i spisesalen vår "Opplevelsen". Deretter serveres det en «nistepakke» fra Bibelen. Flotte naturopplevelser i Hallingskarvet nasjonalpark står så for tur.  

Etter en fin dag ute kan det være godt med en dukkert i badeland før middag. Kvelden inneholder fellessamling med et variert program med humor, sang, musikk og Bibelens livsglade innhold.

Velkommen til aktive dager med mye skiglede! 

Pris for 6 døgn inkludert vinterpensjon (frokost, nistepakke, kveldsbuffet/middag) og badeland fra
kr 5200,- pr. person. 


Gladsang i vinterland   12-17. mars

– En vinteruke for turglade sangfugler!

Denne uken blir en opplevelsesrik uke for den sangglade. Her møter du spennende artister på fellessamlinger morgen, ettermiddag og kveld.

Vi nyter dagene med gode felles opplevelser både ute og inne. Det blir anledning til fine skiturer, fotturer, eller en tur på spark. For deg som ønsker å holde deg innendørs er vårt badeland å anbefale. 
I løpet av uken arrangerer vi bålkos ved gapahuken vår, og det blir konsert på Panorama skihytte, 1059 moh. Her har du utsikt over Hallingskarvet og Skarvheimen, så denne konsertopplevelsen blir helt spesiell! Denne uken er for ånd, sjel og legeme.

Velkommen til sangglade dager i vinterland. 

Pris for 5 døgn  inkludert helpensjon og badeland fra kr 5300,- pr. person.
Med Buss kr 5900.- fra Søgne, Kristiansand, Grimstad, Arendal, Porsgrunn, Larvik, Halden, Sarpsborg, Moss, Oslo og Drammen.


Vinter Bussturer til Hermon Høyfjellssenter, Trykk her for mer info.

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone