Sommer på Hermon 2021

Klatretårn · Trampoliner · Sklie · Minigolf · Svaberg for soling · Kano og robåt · Fotballbane · Sand-volleyballbane · Tennisbane · Utleie av sykler · Frisbeegolf · Badeland med utebasseng

Hermon tilbyr sommeropplevelser for folk i alle aldre. Her er det rikelig med tid til flotte fjellturer, «sammen-opplevelser» og moro i
badeanlegget. 

Hermon ligger midt i Skarvheimen ved foten av Hallingskarvet nasjonalpark. Vi kan friste med turmål til blant annet Hallingskarvet, Blåberget, Halletjønn, Aurlandsdalen, Lordehytta og Einsetnuten. 

Gjennom sommeren arrangerer vi to familieuker, fjellgospel- og fjellvandringsuke. Vi vil gjerne formidle positiv oppmuntring til hele familien og fokusere på de oppløftende muligheter Bibelen viser oss. 


Samlivshelg 4. – 6. juni (Ekteskapsweekend)

I godt samarbeid med Hermon Høyfjellssenter arrangerer
Familieskolen enda en meningsfull samlivshelg. Vi følger opp suksessen de siste 4 årene, som fikk meget god evaluering fra deltakerne. Denne gangen får dere mulighet til å være med på samlivskurset "7 prinsipper for et godt samliv". Kursholdere / inspiratorer: Irene og Øystein Elgen.
Pris inkl. kursavgift ,badeland og helpensjon, kr 2200,-.


Familieuker på Hermon – ukene med fokus på familietid.

Vi starter dagen med frokost. Så en kort morgensamling hvor vi får med oss en åndelig ”nistepakke” for dagen. Minst to av dagene blir det felles fottur i Skarvheimen. Det er ikke turens lengde, men naturopplevelsen som er viktigst. Hver dag er det familieaktiviteter. På kvelden vises barnefilm etter middag, før vi mottar Bibelens oppmuntring på familiesamlingen. Aktivitetsansvarlige er Janne Karin og Jon Håtveit.   

Pris inkludert badeland og helpensjon. Barnerabatter: 0—2 år gratis, 3—5 år ¼ pris, 6—11 år ½ pris, 12—15 år ¾ pris.

Uke 1:  6. - 11.juli, 5 døgn: kr 3500,- pr. pers. 
Uke 2: 17. – 23. juli, 6 døgn: kr 4100,- pr. pers.  

Prisene inkluderer sommerpensjon og badeland.

 

 

 

 

Fjellvandringsuke, 11. - 17. juli 
– ferien for deg som ønsker en aktiv uke i fjellet.

Vi tilbyr tre alternative turer hver dag, alle med turleder. Dagen starter med frokost, lage nistepakke og fylle termosen. Etter morgensamling med ord for dagen, så er vi klare for tur.
Naturopplevelsene står i kø i Halling-skarvet nasjonalpark. Etter dagens utflukt er det godt med en dukkert i badeland før middag. Fellessamlinger om kvelden. 

6 døgn med sommerpensjon i rom eller hytte: kr 4350,- pr. person 


Weekendtilbud 
Familie, tid og minner hører sammen. Hva med å samle hele familien i tilrettelagte omgivelser hvor nettopp familieminner kan skapes? Nyt den friske fjelluften, god mat og hvile.

11.–13. juni, 18.-20. juni.  25.-27.juni .
23.–25. august, 27. – 29. august,
3.–5. september, 8.–10. oktober, 15.–17. oktober.

Pris inkl. badeland og helpensjon fra kr 1790,-. 


Fjellgospel  23.–28. juli 
– en herlig musikk- og fjell-vandringsuke for hele familien. 

Det blir fjellturer, konserter, allsang, intervjuer og selvfølgelig Ord for dagen. Vi gjentar suksessen med konsert på Panoramahytta. En fantastisk konsertopplevelse med utsikt over hele Skarvheimen. Noen av de medvirkende: Hans Inge Fagervik, Roger Uppstrøm, "Bluespastoren" Jon Ultvedt. Er du glad i sang, musikk og fjellturer er dette uken for deg. 

Kr 4200,- pr. pers. inkl. sommer-pensjon, badeland og konserter.

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone