Sommer på Hermon 2024

Sommer på Hermon 2024

Trampoliner · Sklie · Minigolf · Svaberg for soling · Robåt · Fotballbane · Sand-volleyballbane · Frisbeegolf · Badeland 

Hermon tilbyr sommeropplevelser for folk i alle aldre. Her er det rikelig med tid til flotte fjellturer, «sammen-opplevelser» og moro i
badeanlegget. 

Hermon ligger midt i Skarvheimen ved foten av Hallingskarvet nasjonalpark. Vi kan friste med turmål til blant annet Hallingskarvet, Blåberget, Halletjønn, Aurlandsdalen, Lordehytta og Einsetnuten. 

Gjennom sommeren arrangerer vi to familie-uker, en fjellgospeluke og to fjellvandringsuker. Vi vil gjerne formidle positiv oppmuntring til hele familien og fokusere på de oppløftende muligheter Bibelen viser oss. 


Familieuker sommerferie – ukene med fokus på familien.

Familieukene er ukene hvor vi fokuserer på familien. Disse dagene får dere som familie god tid til hverandre.  Morgen og kveld er det familiesamling med fokus på Bibelens oppmuntringer. Hver dag blir det arrangert en familieaktivitet. Det kan variere mellom fotballturnering, familierebus og fotturer i Skarvheimen. Det er ikke turens lengde, men naturopplevelsen som er viktigst. Badeland er en sikker vinner for liten og stor. Ungdommene avslutter kvelden med egen ungdomssamling. Janne Karin og Jon Håtveit har ansvaret disse ukene. Velkommen til aktive og innholdsrike dager i fjellheimen.

Uke 1: 30. juni –5. juli fra kr 4350,- pr. pers. 
Uke 2: 13.–19. juli fra kr 5100,- pr. pers.

Pris inkludert badeland og sommerpensjonBarnerabatter: 0—2 år gratis, 3—5 år ¼ pris, 6—11 år ½ pris, 12—15 år ¾ pris.


Fjellvandringsuker , 7.–13. juli og  18.-23. august
– en aktiv uke i fjellet. 

Dette er ukene for deg som elsker å gå tur i fjellet. Eller for deg som ønsker å begynne å gå tur i fjellet på en trygg og sosial måte. Vi tilbyr tre alternative turer hver dag, alle med turledere. Du velger hvilken tur og lengde som passer for deg. Dagen starter i spisesalen «Opplevelsen» med frokost, nistepakkesmøring og fylle termos. Etter morgensamling med ord for dagen venter naturopplevelser i Hallingskarvet nasjonalpark. Etter dagens utflukt kan det være godt med en dukkert i Badeland før kveldsbuffé og fellessamling om kvelden.

7.–13. juli fra kr 5500,- pr. pers.
18.–23. august fra kr 4600,- inkl.

sommerpensjon og Badeland.


Fjellgospel 19.–24. juli
– en herlig musikk- og fjellvandringsuke. 

Det blir fjellturer, konserter, allsang, intervjuer og selvfølgelig Ord for dagen. Vi gjentar suksessen med konsert på Panoramahytta – en fantastisk konsertopplevelse med utsikt over hele Skarvheimen. Er du glad i sang, musikk og fjellturer, er dette uken for deg.

Fra kr 5800,- pr. pers. inkl. sommerpensjon, Badeland og konserter.

 


ISRAEL-SEMINAR

16.–18. august – for deg som vil lære om Israel.

Vi har gleden av å invitere til et spennende seminar. Arrangeres av Stiftelsen for Bibel og Israel. Velkommen til inspirerende dager på Hermon Høyfjellssenter.

Kr 2400,- pr. pers. inkl. Badeland og
helpensjon. inkl. seminaravgift.


Samlivshelg 23. – 25. august

– Samliv på service ...

I godt samarbeid med Hermon Høyfjellssenter arrangerer Familieskolen enda en meningsfull samlivshelg. Vi følger opp suksessen de siste årene, som har fått meget god evaluering fra deltakerne. Dere får mulighet til å være med på samlivskurset "7 prinsipper for et godt samliv". utviklet av professor Dr. John Gottman, og baserer seg på 40 år med forskning på over 3000 par. Kursholdere / inspiratorer: Irene og Øystein Elgen.

Pris inkl. kursavgift, badeland og helpensjon: kr 2990,-. 


Weekendtilbud
– et avbrekk i hverdagen

Familie, tid og minner hører sammen. Hva med å samle hele familien i tilrettelagte omgivelser hvor nettopp familieminner kan skapes? Nyt den friske fjelluften, god mat og hvile. Badeland er en sikker vinner for liten og stor. 

31.mai – 2. juni,

7.–9. juni,  14. -16. juni, 21. – 23. juni,

28.  – 30 juni, 5. – 7. juli,

9.–11. august, 16.–18. august,  23.–25. august,

30. august – 1. september,

13.–15. september, 27.–29. september.

Pris inkl. badeland og helpensjon fra kr 2300,-. pr.pers. 

Barnerabatter - gjelder på foreldrenes rom:
0 til 2 år – gratis, 3 til 5 år – 1/4 pris, 6 til 11 år – 1/2 pris, 12 til 15 år – 3/4 pris.

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone