Nyttårsfeiring

 — 

Senk skuldrene og nyt den gode fjelluften. På denne tiden av året pleier trærne å være snøtunge og skiforholdene ypperlige. Vi disker opp med de lekreste retter i vår flotte spisesal ”Opplevelsen”. Hver dag starter vi med morgengospel og etter kveldsbuffé har vi gospelkveld. Medvirkende husorkester: Torunn Nævdal, Audun Haugeplass og Roger Uppstrøm.

Nyttårsaften er det duket for festkveld med festmiddag! Vi har vår tradisjonelle midnattsgudstjeneste før vi sammen går ut for å se på et fantastisk fyrverkeri og ønsker det nye året hjertelig velkommen!

Hermon Høyfjellssenter ligger midt i et nydelig vinterlandskap, hvor du kan gå milevis på ski i flotte preparerte løyper. 
For den alpininteresserte kan Hallingskarvet Skisenter med sine tre skiheiser by på spennende utfordringer både for nybegynnere og proffer.
I Skibyen er det mulighet til å leie koselige hytter for selvhushold.

Etter en dag ute kan det kanskje være godt å slappe av i vårt Badeland. Her er det noe for enhver: Boblebad, vannsklie, kanal-, stupe- og barnebasseng. Vårt trimrom med solarium ligger i Badeland. Vi har også utleie av bordtennis, biljard og dart. Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i en av stuene våre.

5 døgn med vinterpensjon fra kr 4890,- pr. person.

Pris pr. person med vinterpensjon og badeland:

Barnerabatter - gjelder på foreldrenes rom: 
0 til 2 år – gratis, 3 til 5 år – 1/4 pris, 6 til 11 år – 1/2 pris, 12 til 15 år – 3/4 pris.

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone