Hermon Høyfjellssenter/Program/Gladsangdager: Johnn Hardang

Gladsangdager: Johnn Hardang

 — 

Velkommen til herlige gladsang-dager i fjellet med Johnn Hardang,Irene Krokeide Alnes, Per Tveten, Annbjørg og Kåre Sævareid. Vi koser oss i fjellheimen med godt felleskap, sang og musikk, god tradisjonsrik mat og det glade budskap. Vi vil gjøre vårt beste for at dere skal få et minnerikt og fint opphold hos oss. 

 GLADSANG
I god Hermon-tradisjon er vi igjen i gang med Gladsang uker. Dette er ukene hvor vi koser oss med godt selskap, sang, musikk og det glade budskap.
Sammen finner vi fram sangglede og godt humør. Spiller eller synger du selv er du hjertelig velkommen til å delta. Her er det rom for både amatører og profesjonelle. Det vil være morgen-, ettermiddag- og kveldssamling.

MATGLEDE
Vi ønsker at du som gjest skal få et flott opphold. For oss er mat viktig, så her serveres god tradisjonsrik kost. De store vinduene i vår flotte spisesal ”Opplevelsen” gir deg et åpent blikk ut mot fjellet og dalen.

TURER OG AKTIVITETER
Hermon ligger midt i Skarvheimen, med frisk luft og flott natur. Du har gode muligheter til å oppleve flotte fjellturer i naturskjønne omgivelser. Eller kanskje det kan være godt å slappe av i vårt badeland. Her er det noe for enhver: Varmt boblebad, vannsklie, kanal og stupebasseng.

Om du ønsker å nyte en bok eller bare slappe av, er dette mulig i vårt bibliotek i ”Skarvestugu” eller i en av de andre stuene våre. 

Innsjekk etter kl 16.00

Daglig:
Kl. 08.00—10.00 Frokost
Kl. 10.00 Morgensamling med innslag fra vår salmeskatt og ord for dagen
Kl. 13.00—14.30 Lunsj
Kl. 15.00 Vårt deilige badeland er åpent
Kl. 17.00 Sangtimen.
Kl. 18.00  Middag
Kl. 20.00 Gladsang- kveld

18. august: Hjemreise etter frokost, med  gamle og nye sanger friskt i minne.

 Pris: kr 5800,- pr. pers. Inkl. helpensjon og badeland

Leilighet og suite kr  6300.– pr. pers.
Enkeltromstillegg 750,- ( venteliste på enkeltrom )

Betaling skjer ved ankomst med vanlig visa kort vi tar   dessverre ikke kredit-kort)

Hermon Høyfjellssenter og Reiser AS

Nygardsvegen 200
3577 Hovet

320 90 300

Powered by Cornerstone